Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Gerard van As voor Nieuw Elan

15 maart 2018 - 12:27  •  Nieuw Elan  •  reacties

Gerard van As voor Nieuw Elan

Alphen aan den Rijn - "Voor mij staat Nieuw Elan voor nieuwe politiek. Hierbij gaat het niet om links of rechts, maar gaat het tussen goed of niet goed, tussen oud of nieuw. Nieuw Elan is niet aan leeftijd gebonden, maar heeft een duidelijke visie op mens en maatschappij en politiek denken en handelen.

De burgers zijn moe van al het gedraai van de 'oude politieke partijen' die tijdens de verkiezingen alles beloven, maar niets nakomen en ook niet luisteren naar de burgers.
Vandaar dat ik gekozen heb voor Nieuw Elan en mij hier als een vis in het water voel. Ik kan open en kritisch voor mijn mening uitkomen en zeggen waar het op staat.
Daarnaast heb ik een lange bestuurlijke ervaring van twintig jaar in de gemeentepolitiek als raadslid en elf jaar als wethouder en ruim vier jaar ervaring als lid van de Tweede Kamer.

Ik ben er trots op dat wij in de fractie van Nieuw Elan - in goede harmonie - als één team met elkaar samenwerken om zo de ware belangen van onze burgers optimaal te kunnen behartigen, want daar zitten wij tenslotte voor!"

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 3.
G.P. van As (Gerard)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen! 

Fotograaf: PR Nieuw Elan / Rosoriginal
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij