Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

Nacht van de vluchteling

7 april 2012 - 01:28  •  Ronald Pleij  •  reacties

Nacht van de vluchteling

Alphen aan den Rijn -

Wereldwijd zijn er miljoenen kinderen die leven en geboren worden in vluchtelingenkampen. Nog steeds komen er dagelijks honderden kinderen aan die vaak naast uitgeput, ook sterk ondervoed zijn. Stichting Vluchteling wil via deze nachtwandeling geld ophalen om deze kinderen te kunnen helpen.

Ook dit jaar heeft de SP weer een wandelteam opgezet, “Team SP”, met ook dit jaar Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen als teamcaptain:

“Ik steun het initiatief van Stichting Vluchteling van harte en zet daarom letterlijk mijn beste beentje voor tijdens de Nacht van de Vluchteling. Op deze sportieve manier hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan deze fantastische actie!”

o.a. Eric Smaling (SP senator), Leo de Kleijn (SP-fractievoorzitter Rotterdam), Arnout Hoekstra (wethouder Vlaardingen), Diederik Olders (voorzitter SP Rotterdam), Cees Venderbos (Voorzitter Dordrecht), Ineke Palm (Wetenschappelijk Bureau), raadsleden uit Raalte, Hengelo en Alphen aan den Rijn, fractiemedewerkers van de Tweede Kamerfractie, en vele actieve (bestuurs)leden van SP-afdelingen uit heel Nederland maken deel uit van het wandelteam.

Voor Alphen aan den Rijn, loopt raadslid Ronald Pleij mee.

Voor meer informatie kijk op de websitewww.nachtvandevluchteling.nl Via deze site kunt u ook een donatie achterlaten. Dit kan al vanaf 5 euro.

Laten we er een groot succes van maken en zoveel mogelijk geld ophalen voor dit fantastische initiatief!

Fotograaf: Josh Walet
SP.'
SP

Politieke partij