Politiek - SGP

« Vorige - Volgende »

SGP stelt zich voor. Vandaag Hans Goedegebuure

15 maart 2018 - 08:46  •  SGP  •  reacties

SGP stelt zich voor. Vandaag Hans Goedegebuure

Alphen aan den Rijn - Wat doe je in het dagelijks leven?Ik werk op de financiële afdeling van een grote retailer in Alphen aan den Rijn. 

Wat vind je het mooiste plekje in de gemeente Alphen aan den Rijn?
Het gemeentehuis. Een staaltje moderne barok die je slechts zelden tegenkomt. De glazen gevel symboliseert de verbinding tussen bestuur en burger. Het bestuur moet transparant zijn.

Wat betekent de SGP voor jou?
De SGP is een partij die politiek bedrijft met als basis de Bijbel, het woord van God. Dat sluit naadloos aan bij mijn eigen opvattingen.

Wat is je persoonlijke drijfveer?
Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om de SGP in Alphen aan den Rijn zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Hiermee hoop ik een goede bijdrage leveren aan de besluiten die genomen moeten worden in de gemeenteraad.

Welk standpunt van de SGP spreekt jou het meeste aan?
Duurzaam naar de toekomst. Een van de belangrijkste uitdagingen voor de komende periode.  Wij zijn rentmeester en moeten de aarde bewaren. Dat is een moeilijke maar zinvolle opgave.

Wat wil je realiseren in de gemeenteraad?
Het werk in de gemeenteraad doe ik niet alleen maar samen met de fractie. Op mijn wensenlijstje staat: Duurzaamheid: wij zijn in de afgelopen raandsperiode gestart als raad met een duurzaamheidsconferentie. In de komende periode blijft dit onderwerp belangrijk en daar wil ik graag veel energie in steken. Alphen financieel gezond. De nuonreserve is bijna uitgeput. Dat betekend dat er in de toekomst de juiste keuzes gemaakt moeten worden. Als SGP kunnen wij hier een bijdrage aan leveren.

Fotograaf: SGP
Tags: sgp
SGP.'
SGP

Politieke partij