Politiek - Beter Alphen

« Vorige - Volgende »

Meneer de Premier, slaap zacht en blijf vooral lachen

7 juli 2013 - 22:48  •  Wil Verschuur  •  reacties

Meneer de Premier, slaap zacht en blijf vooral lachen

Alphen aan den Rijn -

 

Moeten wij nu naar Polen, Roemenië, Bulgarije of naar Marokko en Turkije enz.Gaan zij nu voor ons zorgen, nee dus, dat kun je wel vergeten! Maar in Den Haag zitten onze Wonder-dokters, zij vinden dat we nog genoeg in de knip hebben en roepen ons op om toch vooral flink geld uit te geven. Zij denken dat iedereen het net zo goed heeft als die Haagse Kaasstolp toeristen in de Tweede Kamer. En die Flappentappers in het Europarlement, die zetten even een handtekening in het aanwezigheid boekje en vertrekken direct daarna. Zij ontvangen daarvoor 300 euro per dag. Dit zootje wereldvreemde geldverslindende opmakers, speelt continue voor Sinterklaas in heel veel landen. Ons plukken ze kaal, ze hebben geen benul hoe zwaar een groot deel van hun burgers het hebben.

 

Meer uitgeven dan in de kas zit,  dat doen alle overheden,  ook hier in ons Alphen aan den Rijn. Ach,  je gooit de belastingen omhoog en de tekorten worden door de inwoners weer aangevuld! Mijn mond valt open als ik dan in de krant lees,  " Wij, in Alphen aan den Rijn, hebben geen tekort op de begroting" met schone lei de fusie in. Dat je dat binnenkamers durft beweren,  vooruit, maar het dan ook nog via de media bekend maken, getuigt wel van lef. Ze hopen dat we het niet snappen en het snel vergeten. Er zijn drie leningen afgesloten, om voorlopig de gaten te vullen, zo kan ik het ook!

 

Wat moet gebeuren; Landelijk alle grenzen dicht, douane in ere herstellen, heel streng controleren aan de grens en niet iedereen een werk of verblijfs-vergunning geven. Paspoortcontrole in het vliegtuig, geen  paspoort, dan mag je het vliegtuig niet uit, dus terug naar vanwaar het vliegtuig vertrokken is. Degene die werkelijk voor gevaar gevlucht zijn, krijgen een onderdak. Zij moeten de Nederlandse taal leren en krijgen niet gelijk een uitkering, wel voedsel en andere noodzakelijke voorzieningen, zoals o.a. eten en drinken. Stoppen met ontwikkelingshulp, daar vullen veel oud politici hun zakken mee. Afrika is veel rijker dan Nederland, laat die Arabische landen maar eens gaan betalen! Stoppen met betalen aan Brussel en de EU. Heel veel regels schrappen,  ook hier in Alphen aan den Rijn. Minder belasting op arbeid en goederen, dan kunnen werkgevers extra mensen aannemen. Mensen die daardoor een baan vinden gaan wat meer kopen en dan komt ondanks de verlaging, toch meer geld in het laatje! Je kan beter tien keer een dubbeltje verdienen, dan twee keer een kwartje!

 

Zo kan ik nog een poosje doorgaan. Wat zou ik graag de touwtjes in handen nemen, dan was heel veel ellende snel opgelost. Rutte wil door al die bobo's in het buitenland, aardig gevonden worden en verkwanselt in ruil daarvoor onze welvaart, samen met die Green Peace actievoerder Samsom. Ik wens ze beide een periode van ellende toe zoals de hardwerkende Nederlander die nu, door hun schuld, daarin verkeert.

 

Wil verschuur

Beter Alphen

Fotograaf: Josh Walet
Beter Alphen.'
Beter Alphen

Politieke partij